Μενού Κλείσιμο
ENTHYMESIS WELLNESS

Ξενοδοχεία 5 αστέρων

Καλωσορίσατε στον κόσμο της απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας με το “Enthymesis Wellness“. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας, ενσωματώνοντας την ελληνική παραδοσιακή θεραπευτική του Ιπποκράτη σε κάθε μας υπηρεσία.

enthymesis-logo-circle
ENTHYMESIS WELLNESS & SPA

Υπηρεσίες Ευεξίας

Εμπνευσμένοι από τις αρχές της φυσικής ισορροπίας και ευεξίας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σας.

Εξειδικευμένα Μασάζ

Οι έμπειροι θεραπευτές μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μασάζ, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Θεραπείες Προσώπου & Σώματος

Αναζωογονηθείτε με τις εξαιρετικές θεραπείες μας που ενυδατώνουν, ανανεώνουν και ενισχύουν την επιδερμίδα και το σώμα σας.

Εναλλακτικές Θεραπείες

Εξερευνήστε την αρμονία του σώματος και του πνεύματος με θεραπείες όπως η γιόγκα και η ενεργειακή μάλαξη σώματος.

Υπηρεσίες γιόγκα και personal training

Η συνολική αποκατάσταση της υγείας και ευεξίας είναι σημαντική για εμάς. Η εξειδικευμένη και εξατομικευμένη άσκηση αποτελεί μια από τις σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε για τους πελάτες του ξενοδοχείου σας.

Caring for your body, mind, and spirit is your greatest and grandest responsibility.

Φυσικά Προϊόντα & Εμπειρίες

Στο Enthymesis Wellness προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα φυσικά προϊόντα που ενισχύουν την ευεξία και την υγεία σας. Από εκχυλίσματα βοτάνων μέχρι αρωματικά έλαια, τα προϊόντα μας ενσωματώνουν τη δύναμη της φύσης για την απόλυτη χαλάρωση.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Για αυτόν το λόγο, προσαρμόζουμε κάθε υπηρεσία στις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις του. Στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα ενισχύσει την αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης των επισκεπτών σας.

Επιλέγοντας το Enthymesis Wellness για το 5στερο ξενοδοχείο σας, εξασφαλίζετε μια αναζωογονητική και ευεξίας εμπειρία που θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις στους επισκέπτες σας.

enthymesis-logo-circle

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε στην αύξηση της κύρους και της αξίας του ξενοδοχείου σας.

info@enthymesiswellness.gr | 6977 263 618

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τι Λένε για Εμάς

Η συνέδρια των 60 λεπτών στο Deep Tissue δεν ήταν απλά ένα μασάζ,ήταν μια εμπειρία αναγέννησης σώματος και ψυχής. 5 αστέρια είναι λιγα, οπότε βάζω 10 αστέρια!

Άννα Μαρία Πουρσανίδου

Καταπληκτική εμπειρία, καταπληκτικοί άνθρωποι. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Βασιλική Ανδρακάκου

Really great massage and much better than you would get at the hotels

Ravinder Singh Johal
reviews enthymesis wellness spa & professional training