Μενού Κλείσιμο

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Γενικά

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας enthymesiswellness.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.

Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας enthymesiswellness.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

2. Γενικοί Όροι

H ιστοσελίδα enthymesiswellness.gr περιλαμβάνει την παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΓΥΡΩ με διακριτικό τίτλο enthymesis wellness (εφεξής θα αναφέρεται με τον διακριτικό τίτλο, οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία) και ΑΦΜ 068439000 . Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται 1η Πάροδος Μητ. Μεθοδίου Σαρόκο, Κέρκυρα 491 32.

Για τις ανάγκες της παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση 1η Πάροδος Μητ. Μεθοδίου Σαρόκο, Κέρκυρα 491 32, ή στον αριθμό τηλεφώνου +30 697 726 3618.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες χρήσης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ της ιστοσελίδας enthymesiswellness.gr και της enthymesis wellness και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Η enthymesis wellness μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της enthymesis wellness. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα της enthymesis wellness

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο από την enthymesis wellness.

Οι αγορές υπηρεσιών από την enthymesis wellness περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά μέσω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

  1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας enthymesis wellness στην οποία ανήκει Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (copyright)  και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

«Όλες οι φωτογραφίες και τα γραφικά που αναρτώνται στην ιστοσελίδα enthymesiswellness.gr καθώς και στην σελίδα Facebook enthymesis wellness, υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την χρήση τους.

Απαγορεύεται η αποθήκευση, αντιγραφή και αναδημοσίευση των φωτογραφιών μας, χωρίς την άδειά μας.»

 

4. Πληροφορίες Ιστοσελίδας και Προϊόντων

  • Στη διεύθυνση 1η Πάροδος Μητ. Μεθοδίου Σαρόκο, Κέρκυρα 491 32
  • Στον αριθμό τηλεφώνου  +30 697 726 3618
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@enthymesiswellness.gr